Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Новини

Качеството на продукцията е надеждно и напълно доставено на пазара
Време за освобождаване: 2020-09-01 11:48:42  Хитове: 10

Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd. (наричана " Хуаюан Хавепур " ), като изцяло притежавано дъщерно дружество на Shenzhen Huayuan Health Industry Investment Co., Ltd., е модерно технологично предприятие, фокусирано върху производството на медицински и ежедневни нужди, интегриращо R & D и продажби. Продуктите му обхващат много области като медицински и здравни грижи, лични грижи, домашни грижи, грижи за майки и деца и т.н., и има свои собствени " Хавепур " марка.


Като основен проект за развитие на " Хуаюан Хавепур " , Групата предоставя пълна инвестиционна подкрепа. Сега тя разполага с 2500 квадратни метра чисти и без прах цехове от 100 000 класа, 120 квадратни метра 10 000 класа чисти зали за изпитване, 10 производствени линии за автоматично оборудване и разполага с хардуерни и софтуерни условия за производство на стерилни медицински изделия. Ежедневното производство на маски е около 1 милион.


" Хуаюан Хавепур " има усъвършенстван и високо автоматизиран производствен процес и технология на медицинско защитно оборудване в Китай и предоставя на клиентите висококачествени услуги и висококачествени продукти чрез перфектна система за осигуряване на качеството и съвременни средства за управление. Досега всички продукти, произведени от " Хуаюан Хавепур " са получили лиценз за производство на националната авторитетна организация за тестване и са спечелили квалификацията за продажба у нас и в чужбина. Например лицензът за производство на медицински изделия на SFDA, маската за еднократна употреба T / CTCA 7-2019, сертификатът за еднократна медицинска маска получи сертификат за регистрация на SFDA, отговаря на общата проверка YY.T 0969-2013 и Nelson1289179-S01, и т.н., а медицинската хирургическа маска получи лиценз за удостоверение за регистрация на SFDA, а маската KN95 е преминала SGS EN149-2001 и GB 2626-201.


自资质图.png


В същото време, Havepur, като собствена марка на " Хуаюан Хавепур " , практикува концепцията за " съдба общност " на " един свят, една земя " , се фокусира върху местни и чуждестранни и изцяло стартира онлайн и офлайн канали за дистрибуция, като онлайн Alibaba International Station, 1688, глобални източници, Pinduoduo и други платформи, и си сътрудничи с много аптеки за осъществяване на дългосрочно сътрудничество, помагайки на все повече и повече хората пазят здравето си и прилив над трудностите.


Епидемичната ситуация все още не е приключила и защитната работа не може да бъде отложена. В бъдеще, " Хуаюан Хавепур " винаги ще се придържа към висококачествената насока за развитие, ще изпълнява активно своите социални отговорности, ще продължи да задълбочава и разширява проектите за здравни услуги и ще продължи да обновява итеративно качеството на маските, за да донесе повече професионална защита на здравето на хората в Китай и дори целият свят.

предишен: Силната професион...

Следващия: "Нани стил" високо...