Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Новини

Силната професионална сила задвижва оформлението на производствените линии
Време за освобождаване: 2020-08-29 13:54:48  Хитове: 11

Като дъщерно дружество на Huayuan Health, Huayuan Хавепур   има богат професионален производствен опит поради силните си хардуерни условия и резерва от професионален и технически персонал. Хуаюан Хавепур   бързо ще завърши оформлението на продуктовата линия през 2020 г. и бързо ще осъществи висококачествено масово производство. Освен постоянната дневна и нощна борба, тя разчита главно на силна професионална сила.

 

  На първо място, Huayuan Хавепур   има не само фабрични цехове, но и професионално оборудван R & D лаборатории и десетки R & Персоналът на D, който инспектира и контролира защитната способност на маскираните суровини, и извършва инспекция в реално време и подобрява иновациите за качество на маската, така че да придружава безпроблемното производство на фабриката.

 

На второ място, висококачествените маски са неделими от чисти помещения, професионално оборудване и професионални елитни екипи. Хуаюан Хавепур   не само създава чиста и стерилна производствена среда, но също така разполага с професионално въоръжено оборудване в и извън цеховете и повече от 10 професионални производствени линии. Всяка производствена линия, включително различни зъбни колела, вериги, ролки, ролки и други части, се наблюдава от професионалисти в реално време, което не само постига дневна производителност от около 1 милион, но и осигурява качеството на всяка маска от суровини до пратка . Всяка маска е преминала оценката на отдела за надзор на храните и лекарствата.

 

В днешно време, Huayuan Хавепур   Линията за производство на маски работи с пълен капацитет и ще се стреми да помогне за облекчаване на недостига на маски у нас и в чужбина. В момента тя спечели сътрудничеството и подкрепата на много аптеки и офлайн магазини, осигурявайки силна материална подкрепа за победа в епидемичната битка, и официално отвори международния пазар през 2020 г., осигурявайки защита на сигурността за целия свят.

предишен: Маските се пазят о...

Следващия: Качеството на про...