Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Новини

"Нани стил" високоефективна продукция, двойно спокойствие
Време за освобождаване: 2020-09-11 14:20:18  Хитове: 15

В момента епидемичната ситуация при новия коронавирус все още се разпространява и производственият капацитет на маските в Китай все още се възстановява нервно. В този специален период, Huayuan Havepur   все още носи на хората удобни и удобни " стил на бавачка " производствена среда с висока ефективност и спокойствие.

 

Влизайки в производствения цех, можем да видим, че всички автоматични линии за производство на маски работят. Всички техници носят маски, ръкавици, калъфи за обувки и защитно облекло. Всяка производствена линия е оборудвана с няколко персонала за инспекция на производството. При стабилната работа на оборудването, след нарязване, кантиране, точково заваряване и други процедури, една маска се проверява многократно, сортира, брои и пакетира от суровини до формоване.

  zmkm-800_800 (80)_看图王.jpg

Маските, произведени от Huayuan Хавепур   никога не са двусмислени в опаковката. Обикновено маските се използват за контрол на бактериалното съдържание на маските главно чрез чисти работилници, контрол на хигиената на персонала и други мерки.

 

Маските от медицински клас трябва да се стерилизират в по-висока степен. След дезинфекция и опаковане остатъчният етиленов оксид в маските трябва да бъде анализиран статично. Не само вътрешната опаковка е настроена да избягва контакта на маската с външно замърсяване, но и маската е в кутия, за да изолира допълнително замърсяването и да направи по-удобно носенето й чисто.

 

Всяка производствена връзка ни носи В допълнение към строгите производствени линии и суровини и качеството на маските, най-общо казано, опаковката на маските до голяма степен определя безопасността на маските.

 

Лошото опаковане или дори липсата на опаковка естествено не могат да избегнат вторично замърсяване, което кара маските да загубят основните мерки за безопасност.

 

Предприятието е изцяло пуснато в производство, дневната продукция на маски надхвърля един милион парчета, производствената линия работи ефективно, 100% пряко снабдяване с фабрика, гарантирано качество, безопасна и независима опаковка, спокойствие гарантирано и фабричното място е продадено всичко по света!


предишен: Качеството на про...

Следващия: No