Shenzhen Huayuan Havepur Medical Technology Co., Ltd

Новини

За да се пребори с епидемията, релетата за топлина Huayuan Havepur
Време за освобождаване: 2020-07-28 17:07:17  Хитове: 6

Наскоро, в " след епидемия " Когато епидемията постепенно утихне, има признаци на внезапно завръщане.От чужди страни с повече от десет хиляди нови случаи всеки ден, на североизток, Пекин, Синдзян, Хонконг и други места в страната, отново се съживява.Сложната и променяща се вътрешна и външна среда отново е изправена пред тежки тестове, предизвикани от епидемията.

pexels-photo-4108266.jpeg

Според данните за новата епидемия от коронавирусна пневмония, считано от 24-ти юли, броят на потвърдените случаи в Китай е достигнал 87.000.В същото време броят на потвърдените случаи в чужбина е достигнал 5.48 милиона, а общият брой потвърдени случаи в чужбина е надхвърлил 15.57 милиона.Например, какъв ужасен брой!

640.jpg

Според системата за статистика в реално време, пусната от университета "Джон Хопкинс" в САЩ, от 22-и юли, Източно време, САЩ, който е в центъра на вихъра на епидемията, наскоро е диагностицирал повече от 56,000 случаи и е добавил 1,330 нови смъртни случаи за един ден.Положителният процент през юли почти се удвои от юни.


Преди края на епидемията, засегната от непрекъснатото разпространение на епидемията от коронарна пневмония по света, търсенето на маски на вътрешните и чуждите пазари продължава да нараства, което поддържа " Управление на маски " На ръба.

微信图片_20200525153331.jpg


Китай, като " Световна фабрика " са произвеждали енергично маски по време на епидемията и са ги продавали в големи количества по целия свят.Производственият капацитет на маските се е увеличил от повече от 20-милион на ден преди епидемията до повече от 20.000 на ден в началото на епидемията, незабавно увеличение на 10-те пъти!Китай&;маскираният производствен капацитет бе награден с титлата " Световно №. 1 " Но въпреки това маските са консумативи, световното търсене на маски е твърде голямо и все още е изправено пред огромни предизвикателства, за да отговори изцяло на пазарното търсене.


Хуаюан отплава за обща война. " епидемия "

Шенжен Хуаюан. Хавефур Medical Technology Co., Ltd. (наричано още " Хуаюан Юпу. " като дъщерно дружество, изцяло притежавано от Shenzhen Huauan Health Industry Investment Co., Ltd., е съсредоточено върху производството, R & D и продажби на медицински и ежедневни нужди.Това е авангардно технологично предприятие с продукти, обхващащи медицински и здравни, лични грижи, домашни грижи, грижи за майката и децата и други области, и има свои собствени " Хавефур " марка.

环球-公司-15_看图王.jpg  

Като основен проект за развитие на " Хуаюан. Хавефур " Маски, групата даде пълна инвестиционна подкрепа.Сега има 2,500 квадратни метри от чисти и безпрашни сервизи от 10000,000 квадратни метри, 120-квадратни метри от чисти инспекционни зали с 1000 квадратни метри и повече от 10-годишни автоматични производствени линии.Що се отнася до хардуера и софтуерните условия за производството на стерилни медицински изделия, приблизително един милион маски се произвеждат ежедневно.

1DX21913.jpg

" Хуаюан Хавпур. " притежава вътрешна напреднала и високо автоматизирана производствена технология и технологии за медицинско защитно оборудване и предоставя на клиентите по-добри услуги и висококачествени продукти чрез пълна система за гарантиране на качеството и модерни методи за управление.


Досега всички продукти, произведени от " Хуаюан. Хавефур " са получили лиценза за производство на националната авторитетна организация за тестване и са спечелили квалификацията да продават в страната и в чужбина.


Като например лиценза за производство на медицинско изделие на Хранителната и Нарко администрация, стандартното сертифициране на T/CTCA 7-2019 за Маски за еднократна употреба, и регистрацията на еднократни медицински маски от Хранителната и Нарко администрация, която отговаря на стандартите YY.T 099-2013 и Nelson1289179-S01, и т.е.,Медицински хирургически маски са получили регистрация и сертификат от Китайската хранителна и лекарствена администрация, а маските на KN95 са преминали квалификациите на SGS EN149-2001, GB2626-2006 и т.н.

自资质图.png

В същото време, като собствена марка на " Хуаюан. Хавефур " въвежда в действие: " общност на съдбата " концепция на " Един свят, една Земя. " съсредоточава се върху вътрешни и чуждестранни и напълно пуска онлайн и офлайн дистрибуторски канали, като например онлайн използване на платформи като Alibababa International Station, 1688, Global sources Network, Pinдудудудуо и др., за сътрудничество с много офлайн аптеки, за да се помогне на все повече хора да защитят здравето си, да преодолеят трудностите,и да използват практически действия за борба с глобалната епидемия, допринасяща за мисията.


Епидемията все още не е приключила и работата по защитата все още не може да бъде забавена.В бъдеще, " Хуаюан. Хавефур " винаги ще се присъединява към елитния научен изследователски екип, за да се придържа към висококачествената посока на развитие, активно да практикува социална отговорност, да продължи да задълбочава и разширява проектите за здравни услуги, и да продължи непрекъснато да актуализира маските Качеството носи по-професионална защита на здравето в Китай и света.


Надявам се, че епидемията ще утихне възможно най-скоро, нека заедно да продължим напред, Китай, хайде!Хайде, свят!

предишен: Huaiuan общи маски пр...

Следващия: Предизвикателств...